Voor de beginnende schaatser

Heb je nog helemaal geen schaatservaring of weet nog niet precies of je zal kiezen voor kunstschaatsen of ijshockey, dan ben je welkom bij de initiatielessen die georganiseerd worden door de schaatsbaan op vrijdagavond van 18u30 tot 19u30.

Voor de recreatieve schaatser

Van zodra je zelfstandig kan schaatsen, ben je welkom in de club voor de recreatieve lessen.   Onze schaatsers worden in niveaugroepen (brevetten) verdeeld en oefenen 2 uur per week in de clublessen. Hierin oefen je op schaatsvaardigheid en leer je je eerste sprongen en pirouetten. 

Voor de volwassen schaatser

Ook volwassenen zijn welkom in onze club.  Zet je je eerste stappen op het ijs, of heb je vroeger geschaatst en wil je de draad weer oppakken?  We bieden lessen aan zowel voor beginnende volwassen schaatsers, schaatsers die de basisvaardigheden al goed beheersen en willen proeven kunstschaatsen en ijsdansen als competieve volwassen schaatsers.  

Voor wie wat meer wil

Wil je meer uren schaatsen en op termijn aan wedstrijden deelnemen, dan kan je vanaf brevet 2 kiezen voor een bijkomend pakket "Brons" of "Zilver"

Voor competitieve schaatsers

 Voor schaatsers die klaar zijn om de instaptest test af te leggen of die reeds competitief schaatsen in de A- , B- of adultcompetities, hebben we aparte en uitgebreide trainingsschema's.