We sluiten het schaatsseizoen af met een wervelend spectakel waar al onze schaatsers aan deelnemen.  Bereid je voor op een prachtige show met licht, pakkende muziek, glitterende schmink en verbluffende kostuums.

Elk jaar organiseren we een clubkampioenschap waar al onze leden een eigen nummertje brengen en kunnen tonen wat ze al kunnen. Voor onze kleinste schaatsers is dit een unieke ervaring om op een aangename manier kennis te maken met competitie.

2 keer per jaar  kunnen de schaatsers, clubbrevetten afleggen en zo overstappen naar een hogere groep.  De schaatsers tonen hierbij een aantal vooraf ingeoefende bewegingen. De schaatsers worden zowel in de trainingen als tijdens de brevetten zelf steeds door onze coaches bijgestaan.

Tijdens de zomermaanden, juli en augustus,  bieden wij onze leden zomerlessen aan. Op deze manier kunnen wij onze leden voorbereiden voor het nieuwe seizoen.

In augustus organiseren wij ons schaatskamp" Summerclass ". Een hele week worden onze competitieve schaatsers naast ons eigen coachteam ook begeleid door gastcoaches.

Activiteiten
Wedstrijden
Met dank aan onze sponsors:

met dank aan

Zoek op onze website

© 2019, website powered by Twizzit.com