Schaatsers die nog helemaal geen ervaring hebben of maar sporadisch een les willen volgen kunnen terecht op onze "schaatslessen voor jong en oud" in samenwerking met ISCM.

Er zijn 2 groepen, een groep beginners waar geen enkele ervaring is vereist, en een groep gevorderden waar je vlot voorwaarts voor moet schaatsen.

Beide groepen zijn toegankelijk van 4 tot 99 jaar!

 

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk via de website van ISCM

Verantwoordelijke coach: Sophie Velders

In de clublessen leer je het kunstschaatsen volgens een vast leerprogramma, opgedeeld in 10 brevetten.  Het eerste half uur oefen je op schaatsvaardigheid (voorwaarts schaatsen, achterwaarts schaatsen, overzetten, drietjes, mohawks, bogen). Het tweede half uur leer je je eerste sprongen (bunny hop, driesprong, salchow, piqué, hertensprong,...) en pirouetten (op 2 benen, op 1 been, zitpirouette,...).   We werken ook aan een show met kerst en een prachtig gala als afsluiter van het seizoen. Je leert in groep een kür op muziek waarmee je kan deelnemen aan het clubkampioenschap. 

Inclusief  

Verantwoordelijke coach: Sophie Velders 

info seizoen 23-24

Ook volwassenen zijn welkom in onze club.  Zet je je eerste stappen op het ijs, of heb je vroeger geschaatst en wil je de draad weer oppakken?  We bieden lessen aan zowel voor beginnende volwassen schaatsers, schaatsers die de basisvaardigheden al goed beheersen en willen proeven kunstschaatsen en ijsdansen als competieve volwassen schaatsers.

Verantwoordelijke coach: Sophie Velders

De clublessen volwassenen gaan door op  zaterdag met de mogelijkheid van een extra les op vrijdagavond tijdens de publieke beurt.  

Clublessen  +16 jaar

info seizoen 23-24

Wil je meer uren schaatsen en op termijn aan wedstrijden deelnemen, dan kan je in overleg met het bestuur geselecteerd worden voor een bijkomende trainingen ter voorbereiding op de recreatieve C competitie.

In het pakket recreatief leer je een eigen kür op muziek, waarmee je kan deelnemen aan recreatieve wedstrijden.  Je neemt deel aan de trainingen op het ijs waar je intensief oefent op schaatsvaardigheid, sprongen en pirouetten.  Je werkt ook aan je expressie, ritmegevoel en houding in de les artistieke off-ice  en je oefent op kracht, lenigheid en uithouding tijdens de droogtraining 

Inclusief      

Verantwoordelijke coach: Yana Vanaerschodt

Activiteiten
Wedstrijden
Met dank aan onze sponsors:

met dank aan

Zoek op onze website

© 2019, website powered by Twizzit.com